Ben jij van plan om binnenkort naar De Efteling te gaan en ben je op zoek naar manieren om te besparen? We hebben een top 10 gemaakt om je dagje uit zo betaalbaar mogelijk te houden. De top 10 staat hier.

In het bericht melden we ook dat we de hele tijd het internet afspeuren om kortingsacties te zoeken. We hebben weer een mooie actie gevonden.

25% korting op Efteling tickets - Pret-Parken.com

Je leest het inderdaad goed! 25% korting op je tickets! En hier hoef je niet zo heel veel voor te doen. Deze actie komt vanuit het park zelf en is gecontroleerd door ons. Het is een legitieme actie.

Wat moet ik doen voor die 25% korting?

De Efteling wil dat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo kan het park zoveel mogelijk mensen op de hoogte houden. Als dank voor je aanmelding krijg je 25% korting op je tickets. Aanmelden met meerdere email adressen is mogelijk.

Let wel op! De actie is alleen deze week geldig. Op de website staat: “Schrijf je uiterlijk op zondag 13 januari 2019 in en ontvang op dinsdag 15 januari een persoonlijke actiecode voor korting op Efteling-tickets.

Inschrijven kan via deze link.