Als eerste van het seizoen naar Attractiepark Slagharen? Boek nu jouw tickets en geniet van extra hoge korting. Nu van 29,90 euro voor slechts 12,99 euro. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Beleef het Wilde Westen met wel dertig verschillende attracties. Maak een rit in de Gold Rush en vlieg in no-time van 0 tot 95 km per uur. Of laat je van je stoerste kant zien en trotseer de Black Hill Ranger Path: de nieuwste attractie van het park, met klimwanden en unieke rollglider. Wissel de achtbaan of het klimparcours af met een bezoek aan de Randy & Rosie show of geniet van de nieuwe 4D-film Yogi in El Teatro. Voor een dag vol avontuur.

Meer informatie

  • Waar: Slagharen, tussen Zwolle en Emmen
  • Prijs: van 29,90 euro voor 12,99 euro
  • Wanneer: te gebruiken van 5 april tot en met 30 juni 2019
  • Bestel hier

*Exclusief 0,70 euro administratiekosten. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties en zijn niet inwisselbaar voor geld. Tickets zijn niet verhandelbaar.Restitutie is niet mogelijk. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Toegang tot Black Hill Ranger Path is tegen bijbetaling en op basis van beschikbaarheid.