De oudere bezoekers zullen de autoscooters in Hellendoorn nog wel kennen. Deze werden in 1988 weggehaald maar de botsauto’s komen weer terug naar het park.

Botsauto’s vervangen

In de jaren ’70 stonden de botsauto’s met de originele naam Autoscooters niet alleen in elk dorp op de kermis. Avonturenpark Hellendoorn had zelf ook een exemplaar in het park staan totdat deze werden vervangen voor
het Broadway theater (Magical Monkey Show).

In de jaren '70 stonden de botsauto's met de originele naam Autoscooters niet alleen in elk dorp op de kermis. Avonturenpark Hellendoorn had zelf ook een exemplaar in het park staan totdat deze werden vervangen voor    het Broadway theater (Magical Monkey Show).
De Autoscooter in Avonturenpark Hellendoorn

Botsauto’s keren terug

Een ambtenaar van het team Vergunningen van de gemeente Hellendoorn weet aan Tubantia te melden:
„Er wordt een vierkante, elektrisch geladen baan gebouwd om de botsauto’s geruisloos over de vloer te laten bewegen. Hier komen botsautootjes op.”.

Het park zwijgt momenteel over de nieuwe attractie. Een woordvoerder van het park zegt : ”De botsauto’s kunnen zeker terugkomen, maar het kan ook een andere klassieker zijn.”.

Op 26 februari zal het park op haar social media kanalen wat meer bekend maken over de nieuwe attractie.

Nieuw themagebied

Het park is deze winter druk met de bouw van een nieuw gebied in het park. De naam van dit gebied is Fort Knalruit welke komt te liggen in het piratengebied. Een vrijvaltoren met de naam Baba’s Ruimtereis zal ook in het nieuwe gebied komen. Baba is de mascotte van het park.

Het park hoopt alles op tijd af te krijgen voor de opening van het nieuwe seizoen. Avonturenpark Hellendoorn opent op 6 april haar deuren.