Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn storten we ons regelmatig op kortingsacties op het internet. Deze delen wij uiteraard met jullie omdat we weten dat niet iedereen het even breed heeft in Nederland. Vandaag hebben we weer een mooie korting weten te vinden. Ga voor
€11,13 per persoon naar Burgers Zoo in Arnhem!

Wat is dit voor een Dierentuin?

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo!

Burgers Zoo safari terras
Burgers Zoo Safari terras

Burgers Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. In 1988 werd de Bush geopend: anderhalve hectare tropisch regenwoud.

Dwaal door de bush of neem een duik in de ocean. Ga met flinke korting naar de mooiste dierentuin van Nederland.
Burgers Zoo Bush

De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Daarnaast is er een Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn (Desert), koraalrif in de Indopacifische Oceaan (Ocean), savannevlakte met o.a. giraffes en neushoorns (Safari), Maleis regenwoud (Rimba) en een Mangrove.”

De schitterende ocean van Burgers Zoo laat de monden open vallen.
De Schitterende Ocean van Burgers Zoo

Burgers Zoo met korting? Hoe?

De normale prijs voor een dagje Burgers Zoo ligt op €22,50 aan de kassa. Met de volgende truc betaal je dus maar €11,13 per persoon.

We pakken deze korting via een Duitse website. Klik op deze link om een Groupon kortingscode te krijgen. Klik op “Generieren”. Maak een NIEUW account aan (dit is noodzakelijk anders werkt het niet). Vul de kortingscode in en voila je betaald maar €11,13 per persoon.

Let op. Per ticket zul je dus een nieuw account moeten aanmaken. Pak alle e-mail adressen die nog niet bij groupon bekend zijn er bij en registreren maar. Zet voor de zekerheid je locatie op Duitsland mocht de website hier om vragen. Tickets zijn geldig t/m 30.04.2019.
Betalen kan via PayPal, Creditcard & Sofort (Duitse IDEAL).