Iedereen kent natuurlijk de immens populaire Halloween Fright Nights van Walibi Holland. Het nadeel van dat evenement is dat het vaak enorm druk in het park is. Hierdoor loop je soms in polonaise door de spookhuizen heen waardoor de scares niet goed tot zijn recht komen.

Er zijn tegenwoordig steeds meer evenementen door het land verspreid waar je je kapot kunt schrikken. Wij hebben een overzicht gemaakt van evenementen waar het niet enorm druk is en je een hele leuke avond kunt hebben.

Avonturenpark Hellendoorn

Niet het park wat waarschijnlijk als eerste in je op komt als je denkt aan Halloween. Heksendoorn is misschien wel het bekendste evenement van het park. Niet veel mensen weten dat het park ook voor 16+ een evenement heeft genaamd Screams.

Dit jaar combineert Hellendoorn de twee evenementen. Overdag is het voor de kinderen tot de vuurwerkshow om 19:00. Daarna is het aan te raden om de kinderen weg te halen uit het park. Het is aan te raden Hellendoorn te bezoeken aangezien dit niet zo enorm druk is als Walibi maar de kwaliteit is er zeker niet minder om. Ruim 150 acteurs jagen je de stuipen op het lijf.

Het enige nadeel dat we hebben kunnen ontdekken is dat het park maar twee Halloween avonden heeft. Hellendoorn, als jullie dit lezen..graag uitbreiden naar meer!

Meer informatie & tickets via: https://www.avonturenpark.nl/screams/

Attractiepark Toverland

Misschien wel het snelst groeiende evenement van Nederland. In Toverland vieren ze hetzelfde concept als Walibi en Hellendoorn. Overdag is het griezelen geblazen voor de kinderen. In de avond voor de tieners en volwassenen. De Halloween avonden zijn op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober – van 18.30 t/m 23:00.

Het park is druk bezocht en ook hier ligt de kwaliteit vrij hoog. Een enorm goed grime-team tovert de acteurs om in nachtmerries van de bezoekers. Met vijf scare zones, twee vernieuwde spookhuizen,  een compleet nieuwe beleving in het doolhof en honderd scare actors en een wandelroute door het bos (10 minuten) zet Toverland hoog in.

Meer informatie https://www.toverland.com/attractiepark/evenementen/halloween-nights/

Halloween The Villains

Halloween The Villains van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde is een inmiddels een bekend begrip voor Halloween In Zuid-Limburg! Dit jaar vieren zij het vijfjarig jubileum.

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met elk jaar nieuwe scare zones: The Mine, Black Forest, Fear, Devil Night: The Crows, The Villains, The Haunted Dollhouse en Fairground of Dread! Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden. Er zijn ook walking scare actors, die overal opduiken in het park en waarmee je op de foto kan.

Op zaterdag 26 oktober kun je vanaf 24:00 tot 02:00 ook nog even feesten met de Villains bij de speciale afterparty met DJ Jules van Hest, en een leuke foto maken bij The Villains Photobooth! Dit alles vindt plaats in het feestgebouw “Hell Hambra”.

The Villains staat bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een gruwelijke topavond! Dit event mag verkleed bezocht worden, alleen zijn (nep)wapens en maskers niet toegestaan!

Meer informatie: the-villains.com