Halloween Nightmares het voormalig spookhuis in The Wall in Utrecht daagt Dion Varossieau voor de rechtbank. Volgens Janita Noorlander & Wilbert Vernooij de bedenkers van het spookhuis vertelt Varossieau onzin. Varossieau zegt mede-eigenaar van het evenement te zijn en tot op de dag van vandaag geen financiële vergoeding te hebben ontvangen.

Noorlander & Vernooij zeggen dat Varossieau niet meer heeft gedaan dan  meehelpen met de bouw en een klein beetje ontwerpen. Het spookhuis zou in drie maanden tijd 650.000 euro opgebracht moeten hebben, echter claimen ze wel dat hier geen winst is gedraaid.

Dion Varossieau waar kennen we die van?

Dion heeft ooit in Walibi Holland als scare actor gewerkt. Hier ging het al vrij snel helemaal mis. Varossieau tufte op bezoekers, sloeg ze met voorwerpen en deed hoofd character Eddie de clown na. Walibi heeft hem hiervoor ontslagen.

Bij voormalig zakenpartners heeft Dion nog een flinke schuld open staan. Doordat hij onder bewindvoering staat kunnen de schuldeisers fluiten naar hun centen.

Voormalig spookhuis in winkelcentrum Hilvertshof is met een restschuld blijven zitten toen Dion de spullen meenam die door de organisatie waren betaald.

Dion Varossieau staat in de entertainment industrie bekend als oplichter. Bedrijven en voormalig zakenpartners waarschuwen dat je nooit met Varossieau in zee moet gaan, tenzij je je geld en of spullen nooit meer terug wilt zien.

Rechtszaak

Nu komt er dus weer een rechtszaak aan voor Dion. Volgens ons onderzoek is de kans erg klein dat hij deze gaat winnen. Dion heeft zich altijd als de grote man achter de evenementen neergezet. Echter heeft Vcompany, het bedrijf achter Halloween Nightmares vanaf moment één al aangegeven dat Dion geen leidende rol heeft.

Noorlander & Vernooij willen een rectificatie van Varossieau. En gezien zijn geschiedenis is het slim voor hem om dit ook te doen.

Dion Varossieau aangeklaagd door Halloween Nightmares - Pret-Parken.com

We houden jullie op de hoogte van de situatie.