Dion Varossieau wil in Amsterdam het grootste spookhuis van Europa neer gaan zetten. Er is echter nog een probleem, er is geen geld.

Dion Varossieau waar ken ik die van?

Dion dook voor de Halloween-scene in Nederland voor het eerst op in Walibi Holland tijdens de Halloween Fright Nights. Hier is Dion vrij snel ontslagen doordat hij als clown rare dingen tegenover bezoekers deed en zei. Zo tufte hij op een roos en smeerde deze bij bezoekers door het gezicht.

Daarna besloot Dion zelf evenementen te bouwen. Al zijn evenementen werden met veel bombarie aangekondigd maar bleken flink tegen te vallen als deze open gingen. De zakelijk partners waar Dion de spookhuizen mee heeft gebouwd hebben geen goed woord over voor hem.

Verschillende voormalig partners hebben rechtszaken tegen hem gestart. De allerlaatste was Halloween Nightmares. (lees: Dion aangeklaagd door Halloween Nightmares). Daarna dacht Dion met nieuwe evenementen het perfecte plan te hebben om een mooi evenement neer te zetten. Evenementen als: een Enge Escaperoom, spooktocht Master of Halloween, Hilvertshof…allemaal evenementen die hij is gestart. En al deze evenementen zijn geflopt of niet gestart. Ook zou Dion in avonturenpark Hellendoorn als clown spelen echter heeft het park hier van af gezien toen ze getipt werden over zijn “goede naam”.

In de Halloween-scene van Nederland is hij inmiddels berucht om zijn mooie praatjes en zijn loze beloftes.

Nieuw spookhuis

Varossieau wil dit jaar het grootste spookhuis van Europa bouwen echter heeft hij geen geld om dit neer te zetten. Daarom vraagt hij om investeerders die dit project willen financieren meld Halloween-platform ScareZone.nl

De website citeert een bericht van het spookhuis:

Advies: Leen alleen met geld dat u kunt missen. Ondanks onze hoge slagingskans en dat wij met de beste bedoelingen ons meer dan 100% inzetten is er toch een kleine kans dat het project mislukt. Het is een startende onderneming en er zijn geen garanties, dus een hoog risico. Daarom ontvangt u ook een hoge rente van 10%. Uw lening wordt in maximaal 5 jaar afgelost. Wij mogen de lening ook sneller aflossen.

Dion probeert bezoekers en investeerders te trekken via de website van het spookhuis dat Near Death Experience heet. Hier staat een trailer voor het evenement met gestolen beelden uit spookhuizen in Amerika.

Wil je investeren in een project wat gedoemd is om te mislukken? Ga dan snel naar de website van Near Death Experience

We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen van dit project.