Het lijkt er op dat het steeds warmer gaat worden in Nederland en pretparken lijken zich ook langzaam aan te passen aan de lange hete zomers die ons land te wachten staat. Zo ook Duinrell. Op 17 juli waren onze razende reporters Roger en Janet op uitnodiging van het park bij het Duinrell Fan Event.

Tipping bucket

Hoe zal het voelen als er een golf van 1700 liter water over je heen stort? Dat kun je tegenwoordig zelf ervaren in het nieuwe buitengebied van het Tikibad in Duinrell. De grootste tipping bucket van Nederland is sinds deze zomer een ware publiekstrekker. De afgelopen week waren de temperaturen bijna overal in Nederland 40 graden of hoger.

Duinrell heeft grootste Tipping Bucket van Nederland

Nieuwe glijbanen

Het park heeft sinds dit seizoen vijf nieuwe glijbanen en een verwarmd buitenbad. Samen met de waterspeelplaats is het Tikibad klaar voor heerlijke tropische temperaturen de komende jaren.

Duinrell heeft Tikibad uitgebreid met buitengedeelte

Duinrell Fan Event

Onze reporters Roger en Janet waren op uitnodiging van Duinrel naar het Fan Event gekomen. Voor onze reporters en de overige genodigden werd goed gezorgd door het park. En tegen alle verwachtingen in kreeg iedereen nog een nieuwtje te horen.

Het park gaat nog uitbreiden met een zogeheten “Oval Slide”.

Oval Slide voor Duinrell

Heb je zin om met je gezin een fantastisch dagje af te koelen? Dan moet je echt in Duinrell zijn. Het nieuwe buitengebied is echt een aanrader voor gezinnen die een dagje strand te saai vinden. Voor alle leeftijden is er iets te vinden en het is zo ingericht dat de ouders lekker relaxend toezicht kunnen houden op de spelende kinderen.

Wij willen Duinrell feliciteren met deze fantastische zet en gunnen het park heel veel bezoekers. En namens onze reporters, bedankt voor de uitnodiging!

Boek nu je tickets voor Duinrell en of het Tikibad.