Een flinke kortingsactie voor Duinrell en het Tikibad. Normaal betaal je voor beide €33,50 maar met deze actie betaal je slechts €11,96.

Wat is Duinrell?

Het pretpark uit 1935 is inmiddels uitgegroeid tot een echte publiekstrekker. Het bedrijf is in handen van de familie van Zuylen van Nijevelt. Het park heeft inmiddels meer dan 40 attracties van jong tot oud. Van de bekendste rodelbaan van Nederland tot achtbaan Falcon.

Wat is het Tikibad?

Het Tikibad is het subtropisch zwemparadijs van het attractiepark Duinrell in Wassenaar. Het bad beschikt over ten minste twaalf verschillende glijbanen met een totale lengte van ruim 800 meter (excl. Lazy River). Verder zijn er een golfslagbad, twee bubbelbadenen een klein verwarmd buitenbad. Ook is er een hooggelegen La Place-restaurant met beperkt assortiment (snacks, fruit, taart en dranken) met een buitenterras.

Kortingsactie voor Duinrell & Tikibad

De kortingsactie komt van Groupon af. Hier is deze combinatie €14,95 maar met kortingscode DEALDEAL krijg je nog eens 20% korting er boven op. Hierdoor zakt de prijs dus naar €11,96.

Tickets zijn geldig t/m 26 juli 2019.

De actiepagina staat hier.