Gratis onbeperkt in de attracties gaan in Toverland? Ga op 6 april naar het pretpark in Sevenum zonder dat het je geld kost.

Gratis? Hoe dan?

Op 6 april heeft Toverland een open dag gepland staan. Deze dag staat in het teken van nieuw personeel vinden. De enige eis die het park heeft is dat je minimaal 17 jaar oud moet zijn. Het totale programma (rondleiding, presentatie en sollicitatie) zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Je kunt de open dag bezoeken van 13.00 tot 15.00. Je mag parkeren op de gastenparkeerplaats en je melden bij de hoofdingang.

Toverland zoekt medewerkers voor o.a. de afdelingen Horeca, Schoonmaak, Groenvoorziening, Gastenservice & Retail, Events, Attracties en Entertainment. Weet je al zeker dat je komt? Vul dan hier het formulier in. Je mag ook op de dag zelf langskomen zonder aanmelding.

De hele dag gratis in de achtbanen zitten? Ga op 6 April naar attractiepark Toverland.

Het pretpark snapt ook wel dat niet iedereen die zich opgeeft voor deze open dag, daadwerkelijk interesse heeft in een baan bij Toverland. ‘Maar we hopen dat we ze, zelfs als ze helemaal niet op zoek zijn naar een baan, toch kunnen enthousiasmeren,’ aldus een woordvoerder.

Toverland heeft een flink aantal vacatures openstaan. Er worden 200 nieuwe werknemers gezocht.