Het is weer tijd voor de familie zo aan het einde van het jaar. De kinderen zijn al enorm zenuwachtig of Sinterklaas nu wél of niet aan gaat komen. Een aantal Nederlandse pretparken krijgen visite van de goedheiligman en de pieten.

Duinrell

In het weekend 23 & 24 november en 30 november & 1 december wordt Duinrell voor de 10e keer omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Sint en zijn Pieten maken er weer één groot feest van met hele leuke Sinterklaas-activiteiten (ook veel binnen-activiteiten!), zoals het SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas. 

Het park heeft een mix van zwarte pieten en roetveeg pieten.

Meer informatie en tickets.

In deze pretparken kun je Sinterklaas vieren! - Lifthill.nl

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Het Slagharen Sinterklaasfeest vind plaats op 23 & 24 november 2019.

Er zijn zowel roetveeg als zwarte pieten aanwezig op het park.

Kinderen kunnen de hele dag hun Pietendiploma halen door mee te doen met verschillende activiteiten:

  • Pietenparcours
  • Pietendisco
  • Pakjes door de schoorsteen gooien
  • Zaklopen
  • Schoentje knutselen

Verder is er de Sinterklaasshow met Stuntelpiet en een Sinterklaasparade. Sinterklaas en de Pieten doen ’s avonds ook mee met de lichtjesparade.

Een ticket geeft toegang tot Het Slagharen Sinterklaasfeest, de attracties, Aqua Mexicana (op basis van beschikbaarheid) en de ijsbaan in de Winter Western Village (exl. Schaatshuur).

Meer informatie & tickets.

Julianatoren

Tijdens het grootste Sinterklaas feest ‘Mega Sint Spektakel’ ga jij helemaal uit je dak in Kinderpretpark Julianatoren! Dit mega coole Sinterklaas feest draait om Sinterklaas, Party Piet Pablo, Love Piet, al je (muizen)vrienden bij Kinderpretpark Julianatoren en héél veel Pieten.

Er is méga veel te doen! Party Piet Pablo geeft een concert en Love Piet, Meisjespiet en Jul & Julia schitteren in hun eigen ‘Sinterklaas’ show. Je geeft hoogstpersoonlijk je verlanglijstje aan Sinterklaas en vergeet niet een wortel aan Amerigo te geven. Uiteraard geniet je ook van de te gekke attracties. En dan, na een dag vol Sinterklaaspret, zwaaien we met zijn allen de Sint weer uit.

Meer informatie & tickets.