Walibi Holland heeft tijdelijk een actie:
Als je bij je bezoek in Walibi Holland een selfie maakt, hierbij de locatie “Walibi Holland” toevoegd & deze foto op social media plaatst, dan krijg je op vertoon van dit social media bericht een gratis kaartje!

Dit kaartje kun je ophalen bij de Gastenservice (je moet dit social media bericht tonen) en is geldig t/m het einde seizoen, m.u.v. Halloween Fright Nights.

Er worden verder geen voorwaarden genoemd. In theorie kunnen bezoekers dus tot begin oktober dagelijks gratis terugkomen, als ze steeds een selfie plaatsen en tonen.

 

Robin mag gratis!

Iedereen die Robin, Robbin, Robine of Robyn heet krijgt in de maand september gratis toegang in verband met de verandering aan Robin Hood. Laat je id-kaart zien bij de kassa en je mag gratis naar binnen.

RMC gaat de huidige achtbaan Robin Hood verbouwen tot een achtbaan bestaande uit een combinatie van hout en staal. De verwachtingen zijn hooggespannen: welke features gaat Robin Hood II krijgen? Gaan de treinen straks over de kop en zo ja, hoe vaak? Wordt de liftheuvel verhoogd en de afdaling steiler? Walibi en RMC houden de precieze specificaties nog even onder de pet.

 

Park niet altijd open

Walibi Holland is in de maand september alleen geopend in het weekend. Dit omdat de meeste mensen hun bezoek plannen in oktober voor Halloween Fright Nights. Op 8 september is het park helemaal gesloten omdat deze is afgehuurd door de Koninklijke Marechaussee.

Insiders melden ons dat er voor deze dag al ruim 11.000 kaarten gereserveerd zijn.