Op zaterdag 24 augustus en vrijdag 30 augustus biedt Walibi zijn bezoekers de kans om zich te meten aan enkele genieën van het spel, waaronder Skyyart (1,4 miljoen abonnees op YouTube), Teegzie (1 miljoen abonnees op YouTube), Mushway (515.000 abonnees), en vele andere experts. Een unieke, niet te missen ervaring !

Wat? Waar?

Het hyper-populaire Fortnite dankt zijn succes onder meer aan het Battle Royale-spelmodus, waarbij 100 spelers uit een soort vliegende bus ongewapend op een eiland worden gedropt. Hier moeten ze proberen zo lang mogelijk te overleven door wapens en bouwmateriaal te verzamelen, waarmee ze tegenspelers kunnen verslaan en zichzelf kunnen beschermen. Het speelveld wordt alsmaar kleiner door een storm die over het eiland raast. Doorheen het spel moeten er dus steeds belangrijke, tactische keuzes worden gemaakt. De last man standing wint het spel. Deelnemers spelen alleen, per twee of in groepjes van vier.

Deelnemen aan het spel is gratis, maar spelers kunnen voorwerpen kopen die hen helpen beter te presteren. Zij die het spel willen ontdekken of het eens willen proberen, kunnen dit op 24 augustus in Walibi Belgium doen.

Waar ? Het Tiki-Theater van Walibi Belgium
Wanneer ? Op zaterdag 24 en vrijdag 30 augustus, van 16u tot 22u.