Winter Toverland

Toverland is reeds sinds zijn bestaan 365 dagen per jaar geopend. Met twee overdekte themagebieden is het attractiepark in Noord-Limburg onafhankelijk van het weer. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere attractieparken die in de winter hun deuren moeten sluiten. Om ook in winter te kunnen groeien is besloten het winteraanbod fors uit te breiden.

Met twee grote overdekte themagebieden en enkele grote buitenattracties wil Toverland het winterproduct interessanter maken en meer bezoekers in de wintermaanden genereren.

Ga naar attractiepark Toverland met een flinke korting. Bespaar op je dagje uit naar dit fantastische pretpark.

Korting op tickets


5 november 2018 t/m 29 maart 2019 
Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Laat je meenemen in de betovering en geniet samen van een onbezorgd dagje uit in de twee overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald .

Je kan nu voor €12,50 per persoon een hele dag in Toverland in de attracties. Normaal kost een ticket in deze periode €18,- euro. Op de website van Toverland kan je je kaarten voor €14,- euro kopen.

De actie voor €12,50 per ticket komt van Dagtickets. Je kaarten kan je bestellen via deze link.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingsacties? Geen pretpark nieuws meer missen? Volg ons dan op Facebook. Zo krijg je direct een melding als er iets nieuws is. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Bespaar veel op je dagje Toverland. Ga in de spectaculaire wing coaster en betaal niet te veel.