Met flinke korting naar attractieparken - Pret-Parken.com

Waarom de volledige prijs betalen voor een pretpark als het ook met korting kan? Wij willen dat een dagje pretpark voor iedereen betaalbaar moet zijn.

Pretparken doen vaak aan grote kortingsacties die massaal bekend zijn, Bijvoorbeeld de Albert Heijn korting met de Efteling. Maar er zijn natuurlijk ook acties die minder bekend zijn.

Een dagje uit kost een gemiddeld gezin aan toegangsbewijzen gemiddeld 88 euro. Dat is exclusief de kosten voor parkeren, eten en drinken en een souvenir. Veel bezoekers proberen te besparen op reiskosten of de kosten voor de lunch.

Maar het besparen op tickets kan veel geld schelen. Het is voor veel mensen alleen lastig omdat er zo veel verschillende acties zijn, bijvoorbeeld van AirMiles, Groupon en Vakantieveilingen. Pret-Parken.com berekende voor 35 pretparken en dierentuinen hoeveel korting er gemiddeld kan worden behaald voor een gezin van vier personen in de zomervakantie.

Zonder korting komt de gemiddelde kassaprijs voor het hele gezin per park op ruim 88 euro. Door gebruik te maken van kortingswebsites daalt dat naar 73 euro. Door rekening te houden met alles spaarprogramma’s, lidmaatschappen en bonnetjes daalt de totale toegangsprijs voor het gezin naar 45 euro. Dat is een totale besparing van zo’n 43 euro.

Korting voor pretparken

Onze redactie zit continu boven op de actuele acties. Om het overzichtelijk te houden hebben we de actuele kortingsacties gebundeld op een pagina. Die kan je vinden via het menu of om hier te klikken.

Wil je een dagje plezier in een pretpark dan raden we je ook deze top 10 pretpark tips aan!

Als je niet lang wilt wachten in een pretpark raden we je aan om het weerbericht goed in de gaten te houden. Bij extreem warm weer kiezen mensen er sneller voor om naar het strand te gaan dan een pretpark te bezoeken. Hier hebben we laatst een artikel over geschreven. Deze is hier te vinden:  Warm weer? ga naar een pretpark!

Vergeet ook niet onze Facebook pagina te liken om overal  als eerste bij te zijn.

Lees ook:

De Peppel Ede moet gevaarlijke glijbaan dicht houden

Deze pretparken zijn wél open in de winter!

Walibi Holland verpest icoon van het park

Tikibad geopend voor naaktzwemmers

PAW Patrol krijgt een eigen themagebied in Movie Park Germany

25% korting op Efteling tickets

Kinderen in een sling shot compilatie

Problemen in derde weekend Fright Nights

Halloween aanrader “The Villains IV”

Flinke korting + gratis parkeren in de Efteling!

Movie Park Germany gewoon open na bommelding