Wil je van de zomer lekker naar Disneyland Paris maar heb je geen zin om het vliegtuig of de auto te gaan? Dan heb je geluk. Sinds kort gaat de Thalys rechtstreeks van Amsterdan naar het sprookjespark.

Thalys aanbieding

Deze zomervakantie rei je al voor € 25 enkele reis rechtstreeks met Thalys naar Disneyland Paris! Een kinderkaartje (4 t/m 11 jaar) kost slechts € 10. Profiteer van deze aanbieding en boek deze snel online bij de NS.

Als je vanaf een ander station vertrekt dan ontvang je daar ook korting over. Als je bijvoorbeeld van Groningen naar Disneyland Paris reist dan betaald u maar €34 euro.

Wil je ook nog snel het park in dan is het aan te raden om ook een hotel te boeken in of bij Disneyland Paris. Zo mag je in de ochtend voor de dag gasten het park in en kan je als eerste de attracties bezoeken.

Actievoorwaarden

  • Boeken: 9 tot en met 23 april
  • Reizen: 8 juli tot en met 31 augustus
  • Prijs: € 25 enkele reis voor volwassene of € 10 enkele reis voor een kind
  • De actie geldt voor Thalys met vertrek 15.15 uur uit Amsterdam Centraal*
  • Aanreis vanaf elk station in Nederland voor € 9 (volwassene) of € 3 (kind)
  • Boek snel, op=op!

*Ga je liever met de trein van 7.15 uur vanaf Amsterdam? Een aantal tickets voor dit tijdstip is ook te koop voor € 25. Daarnaast zijn er voor deze zomer extra veel tickets van € 35 in de aanbieding. Ook dan is de aanreis binnen Nederland slechts € 9 voor een volwassene en € 3 voor een kind (enkele reis).

Boek via deze link op de website van de Nederlandse Spoorwegen.