Onverwacht pakt Movie Park Germany dit jaar uit met een “nieuwe” beleving in het park. Voor het eerst krijg jij een kijkje in de keuken in Lake Gloom, ook wel bekend als Area 51.

Area 51 – Top Secret

Area 51 zal op de plek komen van de darkride Bermuda Triangle. Het verhaal van de attractie zal veranderd worden waardoor de attractie een andere look en beleving krijgt.

In dit nieuwe verhaal opent de Amerikaanse Air Force eenmaal haar basis op Lake Gloom om te laten zien dat UFO’s en Aliens helemaal niet bestaan. De attractie zal volledig in het thema gedecoreerd gaan worden van de mysterieuze basis. Het park heeft dit met haar eigen creatieve ontwerpteam ontwikkeld en samen met IMAmedia uitgevoerd.

Renovatie

Het hele gebied van de attractie zal onder handen genomen worden. Met nieuwe muziek en geluiden zal de attractie op dat gebied een volledig nieuwe sfeer gaan neerzetten. Het park is druk bezig om Area 51 tot in de puntjes om te bouwen daarom zal de attractie bij de seizoensopening voorlopig gesloten blijven.

Het hele gebied zal worden aangekleed naar het U.S. Air Force thema. Ook zal de vulkaan onder handen worden genomen en een andere uitstraling krijgen bevestigd het park naar Pret-Parken.com.

Het park heeft nog meer verassingen in petto maar dit zal binnenkort pas duidelijk worden. Wel vertelt het park aan ons dat deze verandering een “verfrissende” attractie zal zijn in de zomermaanden.

Movie Park Germany verwacht dat de attractie voor de zomervakantie open zal gaan.

Informatie

Het park opent op 29 maart haar deuren. Het nieuwe PAW patrol gebied zal ergens in Mei geopend worden. De looney Tunes zullen na 14 jaar weer terugkeren in het park. In het Roxy Theater kun je kijken naar de film “LOONEY TUNES 4-D starring ROAD RUNNER and WILE E. COYOTE”. De karakter van de Looney Tunes zullen niet in het park aanwezig zijn om er mee op de foto te gaan. Filmmaatschappij Warner Bros. heeft hier geen rechten aan verleent.

Cosplay Day keert dit jaar weer terug in Movie Park Germany. ‘Afgelopen jaar was de Cosplay Day een succes bij onze bezoekers. Vandaar dat we ook dit jaar weer veel gekostumeerde artiesten uitnodigen die in de huid van film- en gamehelden kruipen om op 15 juni voor een spannend evenement te zorgen’, legt Thorsten Backhaus (directeur) uit.