Movie Park Germany heeft al jaren een All-In optie in het park, echter weten niet veel mensen dit. Daarom zijn wij dit product gaan testen. Is het te doen of moet je je helemaal tonnetje vol eten om de kosten er uit te halen? Je leest het allemaal hier.

All in informatie Movie Park Germany

Onbeperkt eten en drinken in Movie Park Germany

Op vijf verschillende plekken in het park kan je met een polsbandje een keuze maken uit het assortiment. Bij de gastenservice haal je je bandje (ook bij online) die je de hele dag om moet houden. Hier zit een QR code op die ze scannen bij de eetgelegenheden.

Het all inclusive bandje die je alles laat eten wat je tegen komt.
Met dit bandje kan je ongestoord je gang gaan in de eetgelegenheden

Hoeveel kost all in eten en drinken?

De prijzen voor het onbeperkt eten en drinken in Movie Park Germany
De prijzen van het all inclusive eten en drinken.

Deze prijzen zijn “vanaf”prijzen afhankelijk van de openingstijd van het park. Als het park langer open is komt er iets boven op de prijs met een maximum van €31 totaalprijs.

Is het eten lekker in Movie Park Germany?

Dit is natuurlijk per persoon verschillend. Het viel ons wel op dat het park best een hoge kwaliteit heeft vergeleken met andere pretparken. Zo zijn de spareribs bij Van Helsing’s Club Diner Buffet zeer goed te noemen.

De porties die je krijgt zijn ook boven gemiddeld. Voor de mensen die op dieet zijn is het misschien niet verstandig om All Inclusive te nemen in Movie Park Germany. In het pakket zit vooral veel fastfood en in de bakkerij ” Bäckerei Kaffeespezialitäten und Kuchen” staan de vitrines vol met heerlijke broodjes.

Bäckerei Kaffeespezialitäten und Kuchen in Movie Park Germany
De geglazuurde broodjes trekken direct de aandacht

De Bäckerei is gelegen in het hoofdstuk “Hollywood Street Set” aan het einde van de Hollywood Boulevard aan de linkerkant. Daar verkoopt Movie Park Germany Berliner broodjes met Nutella. Een echte aanrader voor de Nutella fans!

Berlinerbol met Nutella!
Berliner broodje met Nutella er in. Vers voor je gemaakt.

In het wild west gedeelte kun je verse pizzapunten krijgen op vertoon van je all inclusive polsbandje. Dit is geen pizza puntje maar een flinke punt. Je kan kiezen uit verschillende toppings en uiteraard kan je hier ook weer kiezen uit de producten van Coca Cola om te drinken.

Pizzapunt in Movie Park Germany bij het Pizza Depot
Deze salami slice had maar 3 stukjes salami helaas. Had wat meer mogen zijn maar de smaak was top!
Spareribs eten bij Van Helsing’s Club Diner Buffet
Spareribs bij Van Helsing’s Club Diner Buffet

Het bord lag helemaal vol met vlees en vervolgens werd er een bak patat over gestort. Over de porties niets te klagen in ieder geval. De smaak van de spareribs was erg goed voor een pretpark. Het vlees was zeer mals en de kruiden die gebruikt waren paste perfect bij het vlees.

Ook hier kan je natuurlijk weer kiezen voor drinken van de Coca Cola familie.

Bij Snacks & Drinks in Nickland kan je zoals de naam al doet vermoeden je volstorten met fastfood.

Fastfood bij Snacks & Drinks
Op het menu: een hamburger, friet, 9 kipnuggets en twee bekers vol cola

De kwaliteit die je verwacht, die krijg je hier ook. De producten waren vers en er zat een lekkere smaak aan. Ook was het broodje hamburger beter dan die van een McDonald’s. Dus wederom een ruime voldoende weer.

Het schnitzel menu in Van Helsing’s Club Diner Buffet
Het schnitzel menu in Van Helsing’s Club Diner Buffet ook wederom weer een flinke portie.

Nu horen wij jullie denken. Dit is wel heel erg positief.

Dat klopt ook. Wij waren zelf ook enorm verrast van de kwaliteit en het assortiment waar we uit konden kiezen.

Is het voordelig?

Lekker op zijn Nederlands…haal je de kosten er uit? Het antwoord is JA! Tenzij je na hele kleine porties al vol zit of niet zo heel erg gek bent op zoete dingen en fastfood. Op de dag dat wij deze test hebben gedaan was het park open tot 18:00. Dat zou dus betekenen dat het €26 euro per volwassen persoon kost en €16 euro per kind.

Een hele snelle berekening leert ons dat het spareribs en schnitzel menu zo’n €13 euro per menu kost. Met een cola er bij zit je al op €15,50. Een donut met een bak koffie kost ongeveer €5,50.

Een hamburger menu ligt ongeveer rond de €9 euro. Je kan het er met gemak uit eten en drinken. Er is vrij veel keuze in het assortiment waardoor je lekker kunt eten zonder je propvol te moeten proppen om de kosten er uit te krijgen.

Als je de hele dag vol zit van 1 menu dan is het absoluut niet aan te raden. In Duitsland zijn de porties wat groter dan die je in Nederland gewend bent dus dat is ook iets om in het achterhoofd te houden.

Het enige wat wij als redactie persoonlijk jammer vonden. Is dat de Chiptwister/Spirello/Chip Tornado (geef het een naam). Niet in het assortiment zit.

Spirello's in Movie Park Germany
De spirello’s kan je in Nickland halen. Vlakbij Excalibur staat een klein tentje. Op Sommige dagen kan je deze ook kopen bij Van Helsing.

Ga All Inclusive naar Movie Park Germany

Bestellen van dit arrangement kan via de website van het park. Als je een directie link wilt naar het bestelproces klik dan hier.