Iedereen kent natuurlijk de scare actors die in Walibi rondlopen maar de laatste jaren komen er steeds meer evenementen bij.

Hoewel de meeste mensen nu niet echt in de halloween sfeer zitten,  zijn de meeste evenementen al druk bezig met het werven van nieuwe scare actors. Zoek je dus een baan waar je tijdens je werk mensen bang mag maken? Dan is dit het moment om rond te kijken.

Walibi Holland heeft hun personeel inmiddels al allemaal binnen. Maar buiten de pretparken zijn er genoeg evenementen waar je kan beginnen als scare actor. Hier is vaak geen ervaring voor nodig maar wel overtuigingskracht.

Dit jaar komt er een nieuw evenement in de halloween branche waar veel mensen naar uitkijken. Volgens insiders van het evenement kan dit wel eens het beste evenement van Nederland gaan worden buiten de parken.

Hoewel de marketing machine nog niet op gang is hebben wij enorm hoge verwachtingen van HorrorVillage in Arnhem.

Scare Actors voor HorrorVillage

HorrorVillage zal in de oude V&D in Arnhem verrijzen. We hebben foto’s gezien van het pand, en dat beloofd iets spectaculairs te worden. Het pand is 3 verdiepingen hoog met de bekende roltrappen.

HorrorVillage speelt in op de bioscoopfilm Halloween welke op 1 november in Nederland te zien zal zijn. Hier zal Michael Myers weer terugkeren om zijn onafgemaakte zaken dit maal voorgoed op te lossen.

Er worden Scare Actors gezocht voor verschillende rollen. Welke dat zijn wil de organisatie nog niet vertellen. Op 19 augustus zullen in het V&D pand audities worden gehouden voor iedereen die denkt dat hij of zij goed genoeg is.

De organisatie laat echter wel weten dat mensen wel een “halloween achtige skill” moeten hebben. Wat hier precies mee bedoeld word is een mysterie. Mogelijk zal dit duidelijk worden na de audities.

Scare Actors kunnen zich hier aanmelden. Ook voor meer informatie kan je hier klikken.

Like ook even de facebookpagina van HorrorVillage, daar ga je geen spijt van krijgen!