Qua temperatuur moet je er misschien nog niet aan denken maar achter de schermen zijn er al heel veel mensen bezig met Halloween. Overal in Nederland blijven de evenementen uit de grond schieten.

Er zijn in Nederland heel veel scare actors die dit al jaren doen. Het meest bekende Halloween evenement in Nederland is natuurlijk de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Veel van de acteurs die dit in de begin jaren van het evenement hebben gedaan zijn zelf ook evenementen gestart.

De kennis van een goede scare en het “hoe bouw je nu een briljant spookhuis” worden onderling gedeeld. Maar hoe kun je scare actor worden bij jou in de buurt? Wat moet je kunnen als scare actor? Of hoe zet je nou je eigen evenement op? En waar moet je rekening mee houden?

De mensen achter ScarEvents hebben daarom op Facebook een besloten groep gemaakt waar deze zaken besproken worden. Als je graag naar Halloween evenementen gaat als bezoeker dan is deze groep niets voor jou. In deze groep worden de tips & tricks besproken om iemand flink te laten schrikken. De illusie en de spanning die je in een spookhuis voelt zal daar compleet mee verloren gaan.

Ben je scare actor of wil je dit graag worden? Dan vind je de geheime Facebook groep hier.

Het beheer van de pagina heeft aangegeven dat ook mensen die kunnen: grimeren, organisatoren, en mensen van de productie rondom Halloween evenementen welkom zijn.