Halloween is in Nederland steeds groter aan het worden en dat merk je met name in de evenementen die als paddenstoelen uit de grond schieten. Zowel in de pretparken als in de provincie komen er steeds meer Halloween evenementen en om dat overzichtelijk te houden is Halloween liefhebber Dennis van Breukelen ScareZone.nl begonnen.

 

Overzicht

Doordat er zo veel evenementen komen en gaan is het soms lastig om te weten waar je nou echt naar toe moet gaan. Daar heeft van Breukelen een mooie website voor gecreëerd. Op de website staan alle evenementen in Nederland op gebundeld zodat je altijd kan zien of er een tof evenement bij je in de buurt is.

De evenementen die door het team van ScareZone zijn bezocht krijgen een uitgebreide review met fotoreportage zodat je kan filteren welk evenement nou geschikt is voor jou en je vrienden.

Ambassadeur

Dennis is een echte ambassadeur van Halloween te noemen. Na gewerkt te hebben als Scare Actor bij de Walibi Fright Nights heeft hij met wat andere mensen van Walibi de Horror Nights in Hilversum gestart. Dit goed opgezette evenement trok veel bezoekers en media aandacht. Zo was Dennis en zijn team regelmatig te horen op 3FM.

Na een aantal jaar is Horror Nights helaas gestopt maar de liefde voor Halloween is er niet minder om geworden. Met meerdere bezoeken aan Europa’s grootste Halloween beurs ScareCon en zijn bezoeken aan diverse evenementen besloot hij ScareZone op te richten.

Scare Manager

Dennis is ook de grote man achter het geprezen Scare Manager. Met dit systeem kunnen organisatoren een eenvoudig hun management taken overzichtelijk houden. Je upload je plattegrond en je scare actors en zet deze op de juiste plek.

Mocht er iemand ziek zijn of vervangen moeten worden dan heb je dit binnen een paar klikken aangepast. De acteurs vullen online hun beschikbaarheid in en zo kan er makkelijk geschakeld worden.

Mocht je dus een Halloween evenement hebben of willen opstarten maar loop je tegen wat problemen aan? Dan kan je gerust Dennis van Breukelen contacten.

 

Om de website van ScareZone te bezoeken klik hier

Voor Scare Manager klik je hier