Wat begon met een theatershow in een Walibi Holland leidde tot succesvolle singles en optredens door het hele land voor Sjon en Sjeffrie.

Hun eerste single Lange hete zomer was meteen een groot succes en stond wekenlang in de single top 100.

Hierna volgde de single i.s.m. Coole Piet Diego, getiteld De verdwenen pakjes en was de hoogst genoteerde Sinterklaasplaat van 2009.

In 2010 stond hun 3e single Skippybal op nummer 1 in de Nederlandse Feest Top 20. Door deze hoge noteringen bleven Sjon & Sjeffrie niet onopgemerkt.

Zij werden uitgenodigd voor optredens op alle grote kinderevenementen zoals Pokemonday, Kinderparkpop, Legoworld en waren ze te zien met shows in de pretparken Walibi en Dolfinarium.

Sjon & Sjeffrie komen terug! - Pret-Parken.com

Sjon en Sjeffrie 2.0: Nieuwe gezichten

Johnny Ruisch en Jeffrey Erens geven het stokje nu door aan de nieuwe “Sjon en Sjeffrie”. Zo valt te lezen in een vacature van Aniba:

Aniba Productions zoekt 2 dynamische en getalenteerde jongemannen voor de kinder zang- en acteer act Sjon en Sjeffrie.

In deze productie beleven de jolige Sjeffrie en slimme Sjon mooie avonturen. De act is gebaseerd op het duo Sjon en Sjeffrie welke van 2005 tm 2011 populariteit genoot onder jongeren tm 8 jaar. Een interactieve en humoristische show, aangevuld met pakkende en swingende nummers.

Casting voor deze productie vindt midden november 2018 plaats. Repetities vanaf januari om eind februari te starten met voorstellingen/optredens.

We zoeken 2 jongemannen in de leeftijd 18- 25 jaar met talent voor acteren, dans en zang en/of rap.
(Je hoeft niet op de originele cast te lijken)

Wil jij deel uitmaken van dit succesvolle duo? Inschrijven kan op de website: SjonenSjeffrie.nl