Het voorjaar staat voor de deur, de parken bereiden zich voor een mooi en lang seizoen en willen hun nieuwigheden tonen aan de bezoekers. Maar dit is ook juist de periode om goedkoop tickets te scoren, zo ook voor attractiepark Slagharen.

Voor €11,95 kan je je entreekaart aanschaffen waar dit normaal €29,- per kaart kost. Dat is dus een aanzienlijke korting die je even mee kan pakken.

Slagharen is jarig!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen viert in 2018 het 55-jarig jubileum met de opening van een nieuwe gethematiseerde entree. Ook bouwt het attractiepark een voetgangerstunnel vóór de entree en wordt de infrastructuur op de parkeerplaats flink aangepakt.

De kassa’s en toegangscontrole krijgen een nieuwe indeling en worden volledig gethematiseerd naar het thema Wilde Westen. De brug over de Zwarte Dijk wordt vervangen door een voetgangerstunnel om de veiligheid te vergroten. Dit is een langgekoesterde wens van zowel park als omgeving. De nieuwe ingang is straks een warm welkom en het startpunt van een avontuurlijke dag in het park.

Ook de parkeerplaats en de route naar het park worden flink aangepakt. Er worden nieuwe bus parkeerplaatsen gecreëerd en het park realiseert een Kiss & Ride voor het brengen en ophalen van gasten. Het college van B&W van de Gemeente Hardenberg wil medewerking verlenen door de benodigde omgevingsvergunningen af te geven. Het vakantiepark wordt voorzien van een wifi-netwerk.

Deze service wordt gratis aangeboden in alle accommodaties met uitzondering van de campingplaatsen. Op dit moment vinden er testen plaats en deze zullen in de winter verder worden uitgerold.

Slagharen veranderd entree

 

Slagharen bezoeken met korting

Hoe kom je nou aan kaarten voor €11,95? Dat is vrij simpel, via de Duitse Groupon zijn deze te bestellen. Wel moet erbij vermeld worden dat de kaarten maar geldig zijn tot en met 30 juni 2018.

Om je tickets te bestellen via Groupon, hoef je alleen maar HIER te klikken.

Slagharen komt dit jaar niet met een nieuwe attractie. Het lijkt sowieso stilte voor de storm in pretpark wereld, de Efteling en Walibi Holland hebben al nieuwigheden voor 2019 aangekondigd.