Zelf weer even kind met je kind zijn? Dan is de Efteling het perfecte uitje. Het park bij Kaatsheuvel is goed voor uren plezier met de bekende sprookjestuin en alle andere attracties vol spanning en avontuur. Het is een prachtig aangelegd attractiepark met diverse restaurants en terrasjes. Je maakt je uitstapje naar de Efteling helemaal compleet door te slapen in een van de accommodaties. Dat is genieten met een grote G.

Goed om te weten: de Efteling is het gehele jaar geopend. In de winter, van november t/m januari, wordt het park omgetoverd tot een betoverend mooie Winter Efteling met twinkelende lichtjes. Er worden volop winterse activiteiten georganiseerd. Je kunt er bijvoorbeeld schaatsen en langlaufen. Natuurlijk is er warme chocolademelk en een kampvuur. Een romantische rit in de arrenslee maakt het winterse plaatje compleet. In de winter heeft de Efteling minstens zoveel magie te bieden als de rest van het jaar.

Slapen in de Efteling - Pret-Parken.com

Geen lange autorit en geen stress, maar lekker rustig ontbijten voordat u als één van de eerste gasten de Efteling betreedt. Na een dagje Efteling, is een frisse duik in het zwembad heerlijk. Ondertussen verheugen de kinderen zich voor het slapen op nog een dagje vol sprookjesachtige avonturen.

Slapen in de Efteling Bosrijk - Pret-Parken.com

Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk is gelegen pal naast de Efteling. Het sprookjesachtige vakantiepark zorgt ervoor dat u optimaal geniet van uw bezoek. Want ook op Bosrijk ervaart u de betovering van de Efteling. Voor het slapen gaan komt ook Klaas Vaak langs, hij vertelt elke dag een verhaaltje. Daarnaast is er een restaurant en kunt u gebruik maken van het binnenzwembad. Als u verblijft op vakantiepark Bosrijk, dan heeft u niet alleen gratis toegang, u hoeft ook niet in de rij te staan om binnen te komen. Ideaal!

Slapen in de Efteling Loonsche Land - Pret-Parken.com

Loonsche land

Efteling Loonsche Land is een gloednieuw vakantiepark op wandelafstand van de Efteling. Kenmerkend voor Loonsche Land is het rustig en groen karakter. Het vakantiepark grenst namelijk aan een natuurgebied, waardoor u prima kunt wandelen. Ideaal om na een druk en actief dagje tot rust te komen. Heerlijk! U verblijft in bijzondere accommodaties, die uiteraard in Efteling stijl zijn ingericht. Heerlijk slapen in een prachtig natuurgebied dicht bij de sprookjes van de Efteling.

Slapen in de Efteling Hotel - Pret-Parken.com

Hotel

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Of slaap in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Kinderen mogen zelf aan de balie inchecken. Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek!

 

Nieuwe attracties

De Efteling zal de komende jaren flink uitbreiden in haar attractieaanbod. Onlangs is bekend geworden dat de bob zal verdwijnen uit het park. Hier komt wel een dubbele familie achtbaan voor terug.

Tot en met 2030 zal de Efteling flink blijven uitbreiden qua park en attracties. Als u blijft slapen in de Efteling kan u in de ochtend als eerste in de nieuwe attracties. Nog voor het park open gaat.