Voor Walibi Holland start het seizoen niet zoals ze zouden willen. Een aantal grotere attracties zijn buiten werking en het ziet er niet naar uit dat dit snel opgelost is.

Capaciteit laag

Nu Robin Hood gesloten is voor de ombouw naar Untamed mist het park al wat capaciteit (815 personen per uur). Nu is ook achtbaan Lost Gravity kapot (800 personen per uur). Een flinke tegenvaller voor Walibi Holland.

Ook is topspin Blast (voorheen Excalibur) buiten werking (400 personen per uur). Per uur kunnen er dus 2000 mensen niet in deze attracties waardoor deze genoodzaakt zijn bij de andere rides aan te sluiten. Hierdoor zal de wachtrij alleen maar toenemen.

Onderdelen kapot

Voor zowel Lost Gravity als Blast komt Waibi met een zelfde verklaring naar buiten. Onderdelen die kapot zijn gegaan zijn besteld bij de leverancier en het duurt dus even voor deze arriveren. Hoelang dit nog gaat duren is momenteel niet bekend.

Ook parken als Movie Park Germany hebben wat attracties in storing. Echter lijkt het daar tot en enkele attractie te gaan.