Het is een gloednieuw jaar in Disneyland Parijs, en met een nieuw jaar hoort er een nieuwe merchandise lijn! Bekijk onze top 10 lijst met collectors items merchandise die je dit jaar wilt hebben:

10. Star Tours: The Adventures Continue figurine – € 149 ($ 169.72)

Star Tours beeld - Pret-Parken.com

Dit 30CM hoge beeldje is een must have voor de fans van de attractie. Geïnspireerd op de ingang van Star Tours: The Adventures Continue.

9.‘Pirates of the Caribbean – A Treasure of an Attraction” boek – €19.99 ($22.77)

‘Pirates of the Caribbean – A Treasure of an Attraction”  - Pret-Parken.com

Dit boek zal vanaf februari in de schappen liggen. Beschikbaar in het Frans en Engels. Dit boek zal ingaan op de geschiedenis van de attractie. Ins en Outs zullen dit boek een must-have maken voor de liefhebbers.

8. Rémy beeldje – €49.99 ($56.94)

Remy beeldje - Pret-Parken.com

Dit harsbeeld met koperen omhulsel is bijna 10 centimeter lang en is een getrouwe recreatie van de sympathieke kleine chef-kok van Ratatouille van Disney / Pixar. Dit figuur is gemaakt met behulp van de 3D-bestanden van Walt Disney Imagineering, gebruikt bij de bouw van Place de Rémy. Je kunt deze kleine chef-kok vanaf april in de schappen van het park vinden.

7. Disneyland Parijs Park houten transportmodellen – € 89,99 ($ 102,50)

Disney transport modellen - Pret-Parken.com

Deze houten modellen zijn in elkaar te zetten met wat lijm. Vanaf februari moet deze serie in de schappen in het park liggen.

6. Tinker Bell Sneeuw bol – €129 ($146.94)

Tinker Bell Sneeuw bol  - Pret-Parken.com

Deze Disneyland Parijs-exclusieve is iets meer dan 10 centimeter hoog en zal worden verkocht vanaf februari. Deze nieuwe sneeuwbol van Tinker Bell is geïnspireerd op een iconische scène in “Peter Pan”.

5. Tower of Terror beeld – €129 ($146.94)

Tower of Terror beeld - Pret-Parken.com

Fans van the Twilight Zone Tower of Terror zullen dit nieuwe item dat in april wordt uitgebracht niet willen missen! Verkocht in een glazen kast gemarkeerd met HTH. Deze versie van het Hollywood Tower Hotel is intact en vertegenwoordigt het hotel zoals het was voor die noodlottige avond die de gasten goed kennen.

4. Beeld van Mickey Toon Studio – € 219 ($ 249.45)

Mickey Toon Studios - Pret-Parken.com

Te koop vanaf het voorjaar. Dit beeld is een exacte schaalkopie van het beeld wat bij de ingang van het Walt Disney Studios Park staat.

3. Phantom Manor poster op hout – €69.99 ($79.72)

Phantom-Manor-Poster - Pret-Parken.com

Gedrukt op hout. Een echte collectors item voor de liefhebber.

2.”Phantom Manor – The Attraction Decrypted” boek – € 19,99 ($ 22,77)

Phantom Manor boek - Pret-Parken.com

Na de release van “Pirates of the Caribbean – A Treasure of a Attraction”, zal dit vernieuwde boek in dezelfde verzameling (met hetzelfde schrijf- en regie-team) verschijnen bij de heropening van Phantom Manor. Deze keer concentreert het boek zich op de geheimen van het beruchte spookhuis in Thunder Mesa.

1.2019 Disneyland Parijs Park “Fun Map” – €7.99 ($7.99)

Disneyland-Paris-Fun- Pret-Parken.com

Deze 60-jarige traditie keert terug in de Disney parken. Walt Disney Imagineering heeft de originele kaart uit 1995 bijgewerkt. De tekening is een uitgebreide park map met gedetailleerde tekeningen. Een echt collectors item dus.