Nadat enkele bezoekers de kans hadden om nog een laatste rit te maken in de houten achtbaan, maakte directrice Mascha van Till de nieuwe naam bekend.

UNTAMED is de perfecte naam voor deze ride. Het betekent ongetemd, wild en ruig. Precies de woorden die de nieuwe ride omschrijven, een super toffe achtbaan die z’n weerga niet kent. Een unieke baan waarvan we heel blij zijn dat deze in Walibi Holland komt te staan. Ik kijk nu al uit om in juli volgend jaar een rit te kunnen maken!”

Opening 1 juli
Walibi Holland is komend seizoen geopend vanaf 6 april. De achtbaanliefhebbers moeten nog heel even wachten op de nieuwe ride, want de opening van UNTAMED’ is gepland op 1 juli 2019. Hoe de achtbaan er precies uit komt te zien zal de komende maanden bekend worden gemaakt via de social-media kanalen en website van Walibi Holland. Untamed, Walibi presenteert naam van nieuwe achtbaan - Pret-Parken.com

Bouw reportage

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen we de bouw nauwlettend volgen. We zullen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden van de vorderingen.