Dat de Walibi Fright Nights mateloos populair is weet iedereen ondertussen wel. De populariteit van het park zorgt ook voor enorm veel ongemakken die elk jaar weer terug lijken te keren.

Lange wachtrijen

De gemiddelde wachttijd bij de achtbanen bedraagt zo’n twee uur. Ook voor de horeca zijn de wachtrijen erg lang. Bezoekers klagen op internet over overvolle paden en het gebrek aan scare actors. De scare actors zijn niet goed te zien door de drukte op de paden of ze komen zelfs niet aan scaren toe.

Het dagje wachten begon voor veel mensen al voor de entree van het park.

Spookhuizen te druk

Niet alleen de wachtrijen voor de spookhuizen zijn te druk. Ook klagen mensen (zoals voorgaande jaren) over het aantal mensen die per keer een spookhuis mag betreden. De term “polonaise-lopen” komt regelmatig voorbij op de officiële Facebook pagina van het park.

Op de paden rondom de scarezones vinden bezoekers het onaangenaam druk. Bij scarezone Firepit heeft een bezoeker om 18:00 bij de security gemeld dat mensen in de verdrukking kwamen door de toegangspoort. Om 20:00 was de situatie nog niet verbeterd.

Fright Nights problemen

De Fright Nights lijken voor veel mensen dus een regelrechte hel. Het park lijkt geen oplossing te hebben voor dit probleem dat al jaren speelt.

Na een dagje wachten in een pretpark moeten veel bezoekers ook nog eens ruim 1,5 uur wachten om het parkeerterrein af te komen. Er lijkt voorlopig nog geen oplossing te zijn in het park. Volgend weekend is het park wederom uitverkocht waardoor er dus ongeveer 23.000 mensen in het park lopen.